RSS
 

Emilia Krakowska

18 cze

Hej

Dziś przedstawię Wam autograf z wymiany.

Autograf pochodzi od Emilii Krakowskiej.

Emilia Krakowska – polska aktorka filmowa, estradowa i teatralna.

Wybrana filmografia:
2013: Na krawędzi – Janina Orpik, matka Marty
od 2012: Barwy szczęścia – Antonina
2007-2008: Hela w opałach – Krystyna Trojańska, była teściowa Heli
2004 – 2009: Pierwsza miłość – Natalia Strońska-Radosz
1999 – 2007, 2009: Na dobre i na złe – Gabriela Kalita
1993: Czterdziestolatek. 20 lat później – inżynier Halina Małecka-Klecka
1973: Chłopi – Jagna Pacześ (Borynowa)
1972: Chłopi – Jagna
1972: Wesele – Marysia, siostra panny młodej

401 Emilia Krakowska

 
Komentarze (2)

Napisane przez w kategorii Moje autografy

 

Dodaj komentarz

 

 
  1. ~Kamil

    18 czerwca 2017 o 15:50

     
    • ~ewita1985

      21 czerwca 2017 o 09:11

      dzięki :-)