RSS
 

Archiwum - Lipiec, 2015

Piotr Gacek

28 lip

Witajcie

Dziś przedstawię Wam autograf pochodzący z wymiany :-)

Autograf pochodzi od Piotra Gacek jest on polskim siatkarzem, grającym na pozycji libero, reprezentant Polski.

4 Piotr Gacek

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Juan Carlos Cano

27 lip

Dziś przedstawię wczorajszą moja zdobycz :-)

Jest nią autograf Juana Carlosa Cano, uczestnika i zwycięscy The Voice of Poland IV.

Jego trenerką była Maria Sadowska.

Posiadam również wspólne zdjęcie zamieszczone na FB.

Mam 2 autografy na wymianę :-)

Mnie ujął jedną piosenką :-) oto link do niej:

SAM_0145

 
Brak komentarzy

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Maciej Zakościelny

25 lip

Hejka wszystkim :-D

Dziś przedstawię autograf, który już posiadam w swojej kolekcji :-)

Nie wiem jakim cudem przyszedł on do mnie kolejny raz :-)

Ale to dobrze, ponieważ dziś właśnie przyszedł czas na ten podpis by Wam go przedstawić :-)

Należy on do Macieja Zakościelnego jest to polski aktor filmowy, telewizyjny i teatralny.

Najbardziej znany z:
2001–2002: Plebania jako Marek Bednarek
2002–2004: Na dobre i na złe jako Igor Kurowski
2002: Samo Życie jako Antoni Knapik
2004–2008: Kryminalni jako podkomisarz Marek Brodecki
2006: Tylko mnie kochaj jako Michał
2007: Dlaczego nie! jako Jan
2008–2014: Czas honoru jako Bronek Woyciechowski
2012: Prawo Agaty jako Konrad Nałęcz (odc. 24)
2015: Listy do M. 2 jako Redo

SAM_0101

 
Komentarze (4)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

SPEKTAKL

23 lip

Dziś dostałam telefon od siostry że sąsiadka ma na zbyciu bilety na specjalne spotkanie dotyczące bezpieczeństwa w razie pożaru czy wypadku drogowego, który kończyło się specjalnym występem aktorów z Rancza pod tytułem ” Cuda w Wilkowyjach „.

Było super, bawiłam się wspaniale, a brzuch do tej pory boli mnie ze śmiechu, aktorami których mogłam wtedy oglądać byli:
Sylwester Maciejewski: Solejuk,
Bogdan Kalus : Hadziuk,
Wojciech Wysocki : Doktor Wezół,
Beata Olga Kowalska : Dorota Wezółowa, doktorowa

Czekałyśmy po spektaklu sporo czasu aby ktoś z aktorów wyszedł ale niestety tak się nie stało i jak się okazało zostały zamknięte nawet drzwi prowadzące do garderoby więc nic nie mogłyśmy zdziałać :-(

Coś nam się ostatnio nie udaje zdobywanie osobistych autografów:-(

W niedziele w swoje imieniny będę na koncercie Enclose, pewnie nie wszystkim ta nazwa coś mówi ale jest to zespół którego wokalistą jest Juan Carlos Cano, chłopak który wystąpił w The Voice of Poland i wygrał będąc w zespole Mari Sadowskiej – może tu się uda :-)

 
Brak komentarzy

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Agnieszka Kaczorowska i Krzysztof Wieszczek

23 lip

Dziś przedstawię Wam 2 autografy które zdobyłam z wymiany :-)

Autografy pochodzą od Agnieszki Kaczorowskiej i Krzysztofa Wieszczek.

Agnieszka Kaczorowska – polska tancerka klasy „S” w tańcach latynoamerykańskich i standardowych, Młodzieżowa Mistrzyni Świata w tańcach latynoamerykańskich z 2010, aktorka.
Filmografia: od 1999: Klan – jako Bożena Kazuń

Krzysztof Wieszczek – polski aktor filmowy i teatralny.
Filmografia
2002–2010: Samo Życie – jako organizator Festiwalu Mody Ślubnej
2006–2007: Hela w opałach – jako seksowny drwal
2007–2009: M jak miłość – jako Darek
2009–2010: Majka – jako Jacek, chłopak Lilki
od 2009: Na Wspólnej – jako Mikołaj Leśniewski
2010–2012: Szpilki na Giewoncie – jako Bartłomiej Bachleda

Agnieszka Kaczorowska i Krzysztof Wieszczek zdobyli kryształowa kulę Tańca z gwiazdami :-)

5 ,6 Agnieszka Kaczorowska i Krzysztof Wieczorek

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Kuba Wesołowski

20 lip

Cześć

Dzisiejszy wpis będzie należał do Kuby Wesołowskiego znanego polskiego aktora :-)

Najbardziej znany z:
2009: Kochaj i tańcz – jako „Platon”
2007: Dlaczego nie! – jako Wojtek
2015: Strażacy – jako kapitan Rafał Borycki
2012–2013: Komisarz Alex – jako Marek Bromski
2010: Klub szalonych dziewic – jako Mikołaj Strabużyński
2008–2014: Czas honoru – jako Michał Konarski
2008: 39 i pół – jako „Karol” w sitcomie (odc. 8-10)
2008: Niania – jako on sam (odc. 92)
2007: Twarzą w twarz – jako Paweł Piekarski „Brazyl”
od 2003: Na Wspólnej – jako Igor Nowak

Autograf pochodzi z wymiany :-)

3 Kuba Wesołowski 01.05.15

 
Brak komentarzy

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Mateusz Mika

18 lip

Hej

Dziś przedstawię autograf pochodzący z wymiany :-)

Jest to podpis jednego ze wspaniałych siatkarzy czyli Mateusza Mika :-)

Mateusz Mika – polski siatkarz, grający na pozycji przyjmującego. Reprezentant Polski juniorów i kadetów.

7  Mateusz Mika

 
Brak komentarzy

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Ira

15 lip

Dziś przedstawię Wam po raz kolejny zespół Ira :-)

Autografy zdobyłam osobiście dnia 25.06.15 podczas Dni Radomia :-)

Niestety na zdjęciu brakuje autografu Gadzia czyli Artura Gadowskiego, który po koncercie od razu się zmył :-(

Autografy pochodzą od:
Piotr Konca – gitarzysta poprockowy
Piotr Sujka – basista rockowego
Wojciech Owczarek perkusista

POSIADAM IDENTYCZNE 2 ZDJĘCIA NA WYMIANĘ :-)

10. 11. 12 Ira 25.06.15

 
Komentarze (4)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Alicja Majewska

13 lip

Witajcie :-)

Dziś przedstawię Wam autograf znanej piosenkarki Pani Alicji Majewskiej.
Podpis zdobyłam dzięki wymiany jakiś czas temu :-)

Taką dla mnie najbardziej znaną piosenką tej Pani jest utwór: ” Odkryjemy miłość nieznaną ” :-D

7 Majewska

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Eryk Lubos

11 lip

Witajcie
Dziś przedstawię autograf pewnego ciekawego człowieka :-D

Eryk Lubos – polski aktor filmowy i teatralny.

Najbardziej znany z:
>Ojciec Mateusz (2008) jako więzień Waldek Grzelak „Pluskwa” (1 odcinek w 2008, od 2010 regularnie)
>Czas honoru (2013) jako pułkownik NKWD Lebiediew
>Prawo Agaty (2015) jako Michał Cybulski

Autograf zdobyłam osobiście 11.07.15 posiadam również wspólne zdjęcie :-)

SAM_0056

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy