RSS
 

Archiwum - Luty, 2015

Viola Arlak

27 lut

Ostatnio jestem tak zabiegana, że na nic nie mam czasu :-(
Przedstawię Wam dziś już ostatni autograf zdobyty na ostatnim spektaklu na którym byłam :-)
Jest to autograf Viola Arlak, której podpis już posiadam w swojej kolekcji też zdobyłam go wtedy osobiście, posiadam również wspólne zdjęcie z tą aktorką :-D

Viola Arlak

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Anna Gornostaj

25 lut

A oto jeszcze jeden autograf zdobyty po ostatnim spektaklu :-)

Anna Gornostaj polska aktorka teatralna i filmowa.

Ostatnie role to:
2010: Hel – Marta
od 2007: Barwy szczęścia – Róża Cieślak, żona Zdzisława
2006: Wszyscy jesteśmy Chrystusami – matka Miauczyńskiego
2004–2006: Pensjonat pod Różą – Sylwia, siostra Łucji
2004: Cudownie ocalony – Dendysowa
2004: Dziupla Cezara – urzędniczka w biurze pracy
2004: Długi weekend – kandydatka nr 2
2002: Samo Życie – Stefania z Biłgoraja, najstarsza siostra Ireny Gawor, ciotka Kingi :-)

Anna Gornostaj

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Jacek Lenartowicz

22 lut

Dziś kolejny autograf zdobyty osobiście tydzień temu po spektaklu :-)
Jeszcze zostały do dodania autografy 2 aktorek :-)

Jacek Lenartowicz polski aktor teatralny i filmowy, prezenter telewizyjny.

Posiadam wspólne zdjęcie :-D

Najbardziej znany z:
1997–2007: Złotopolscy
2000: Sezon na leszcza
od 2003: M jak miłość – Janek Zawadzki
2002–2005: Lokatorzy jako Krzysztof
2002–2007: Samo Życie – Dariusz Zeman
2004–2007: Kryminalni – Bazyl
2005: Karol. Człowiek, który został papieżem – UBek aresztujący prymasa Wyszyńskiego
2010: Plebania jako przedsiębiorca Mariusz :-)

Jacek Lenartowicz

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Wojciech Wysocki

19 lut

Dziś przedstawiam 2-gi autograf z niedzielnego spektaklu :-)

Wojciech Wysocki polski aktor teatralny, filmowy i telewizyjny.

Autograf zdobyłam osobiście i posiadam wspólne zdjęcie :-)

Wojciech Wysocki

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Eleni

17 lut

Dziś miałam dodać kolejny autograf z niedzielnego spektaklu, ale dzięki temu, że wczoraj 16.02.15 miałam możliwość zdobyć osobiście autograf i zrobić sobie zdjęcie z Panią Eleni :-) wstawiam właśnie ten graf :-D

ZAPRASZAM DO FOLDERU WYMIANA POSIADAM JUŻ TYLKO 2 AUTOGRAFY DO WYMIANY :-)

Eleni – polska piosenkarka pochodzenia greckiego.

Eleni

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Marta Wierzbicka

16 lut

Dziś przedstawię jeden z 5 autografów, który zdobyłam wczoraj po spektaklu ” Kiedy kota nie ma „, będę je dodawała w miarę systematycznie :-)

Marta Wierzbicka polska aktorka.

Gra w ” Na wspólnej ” Aleksandrę Zimińską – córkę Danuty i Marka Zimińskich. Była dziewczyna Daniela i Oliviera. Pracuje w kancelarii Agnieszki Olszewskiej i jej wspólnika.

Autograf zdobyłam osobiście dnia 15.02.15 posiadam również wspólne zdjęcie :-)

ZAPRASZAM DO FOLDERU WYMIANA :-)

Marta Wierzbicka

 
Brak komentarzy

Napisane w kategorii Moje autografy

 

SPEKTAKL

15 lut

Dziś idę na wspaniały spektakl ” Kiedy kota nie ma ” i będą w nim występować wspaniali aktorzy :-D
Mam nadzieję, że moja kolekcja autografów i zdjęć z gwiazdami się powiększy :-).

Będą do wyboru po jednym z aktorów z 6 par:
Katarzyna Skrzynecka / Viola Arlak
Wojciech Wysocki / Piotr Zelt
Jacek Lenatrowicz / Piotr Cyrwus
Maja Barełkowska / Anna Gornostaj
Aleksandra Grzelak / Zofia Zborowska
Aneta Zając / Marta Wierzbicka

Mam już swoje typy, których z tych par chciałabym ujrzeć na żywo. Czas pokaże czy się sprawdzi, już nie mogę się doczekać :-)

 
Brak komentarzy

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Mateusz Damięcki

13 lut

Dziś przedstawię autograf wspaniałego aktora :-)

Mateusz Damięcki polski aktor teatralny, filmowy i telewizyjny.

Autograf zdobyłam z wymiany :-)

Filmografia:
> 2014: Sama słodycz jako Osa
> 2014: Na dobre i na złe jako Krzysztof Radwan, ordynator oddziału ginekologii
> 2013: Na krawędzi jako prokurator Frydrych
> 2013: Prawo Agaty jako hokeista Kostek Kamiński (odc. 49)
> 2011: Zagubiony Czas (Remembrance) jako Tomasz Limanowski
> 2009: Kochaj i tańcz jako Wojtek
> 2008: Teraz albo nigdy! jako Andrzej Bosz
> 2008: 39 i pół
> 2008: Nie kłam, kochanie
> 2005-2008: Egzamin z życia jako Michał Oleszuk
> 2005: Karol. Człowiek, który został papieżem (Karol, un uomo diventato papa) jako Wiktor Miłosz

I wiele wiele więcej :-)

368 Mateusz Damęcki

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Michał Szuba

12 lut

Dziś wreszcie udało mi się dodać zdjęcie autografu Michała Szuby :-)
Pewnie nic Wam nie mówi to nazwisko :-) w takim razie już Wam piszę kim on jest.

Michał Szuba uczestnik 7 edycji – MAM TALENT.

Autograf zdobyłam od siostry, która była na Jego koncercie :-)

363 Michał Szuba 31.01.15 Mam talent

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Jernej Damjan

10 lut

Dziś planowałam dodać inny autograf ale od rana miałam z tym problem, nie chciał mi się załączyć na bloga więc zmieniłam na inny i przedstawię Wam dziś autograf zdobyty z wymiany.

Jernej Damjan – słoweński skoczek narciarski. Zadebiutował w zawodach Pucharu Świata w Planicy w 2003, jednak dopiero w 2004 wszedł do słoweńskiej kadry A. Pierwsze punkty zdobył podczas zawodów w Libercu.

366 Jernrj Damjan

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy