RSS
 

Archiwum - Wrzesień, 2014

Marta Lipińska

29 wrz

Marta Lipińska – polska aktorka teatralna, radiowa, filmowa i telewizyjna.

Najbardziej znana z roli 2007: Ranczo Wilkowyje − jako Michałowa, gospodyni księdza.

Autograf zdobyty osobiście :-D

Ze względów osobistych, jak na razie grafy będą dodawane co kilka dni, nie jestem w stanie pogodzić obowiązków z regularnym prowadzeniem bloga. Miałam już jakiś czas temu umieścić tą wiadomość ale myślałam że dam radę, niestety jest odwrotnie :-(
Wypchanych skrzynek !!!
W sprawie wymiany piszcie, na to postaram się w miarę szybko odpisywać :-)

288

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Krystian Zalewski

26 wrz

Krystian Zalewski – polski lekkoatleta, specjalizujący się w biegu na 3000 metrów z przeszkodami. Do 2014 r. jego największym osiągnięciem jest brązowy medal młodzieżowych mistrzostw Europy.

Dziś autograf bardzo późno, gdyż ostatnio na nic nie mam czasu same problemy i smutki :-( dlatego rzadko też tu zaglądam.

Dawno już nic nie miałam w skrzynce i zaczynają mi się kończyć zapasy autografów, a tu proszę dziś wreszcie coś jest, bardzo cieszę się z tego autografu, także dlatego że jest z dedykacją :-)

Aha pochwale się też jedną rzeczą, wczoraj w moim mieście było spotkanie z Panią Agnieszką Perepeczko, niestety ze względów rodzinnych nie mogłam na nim być :-( ale moja koleżanka będąc tam wzięła mi autograf i bardzo, bardzo się z tego cieszę i mam nadzieję, że niedługo wstawię go na bloga :-)

SAM_0001

 
Komentarze (6)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Anita Sokołowska

24 wrz

Anita Sokołowska – polska aktorka filmowa i teatralna.
Znana z takich ról jak :
2003: Na dobre i na złe (odc. 141), jako Matylda Różańska (gościnnie)
2003: Miodowe lata (odc. 117), jako Hania Kalicka
2003: Kasia i Tomek (seria III, odc. 25 (91)), jako psycholog
od 2004: Na dobre i na złe, jako doktor Milena „Lena” Latoszek
2005: Pensjonat pod Różą (odc. 88, 89), jako Alina
2007: Testosteron, jako matka Kornela
2012: Hotel 52 (odc. 66), jako Sonia
od 2012: Przyjaciółki, jako Zuzanna Markiewicz
2012: Prawo Agaty (odc. 23, 28), jako Beata Chojecka

Autograf zdobyłam z wymiany :-)

SAM_0357

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Cezary Żak

22 wrz

Dziś ciąg dalszy autografów z rodziny Żaków ;-)

Graf miał być dodany w zeszłym tygodniu, ale jakoś brakło czasu.

Cezary Żak – polski aktor, znany z ról w serialach telewizyjnych Miodowe lata, Ranczo oraz Ludzie Chudego.

Autograf zdobyłam wysyłając prośbę listownie :-)

SAM_0050

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Katarzyna Żak

19 wrz

Katarzyna Żak polska aktorka. Znana z ról w serialach: Miodowe lata, jego kontynuacji Całkiem nowe lata miodowe oraz Ranczo.

Dziś dodaję autograf Pani Kasi Żak, który dosyć niedawno już zamieszczałam na blogu.
Ale wcześniejszy graf tej aktorki zdobyłam osobiście podczas spotkania i parę dni przed tym spotkaniem wraz z siostrą wysłałyśmy listownie prośbę o podpisanie dołączonych zdjęć zarówno panią Kasię jak i Pana Cezarego. I dopiero po wysłaniu dowiedziałyśmy się, że będą występować niedaleko naszego miasta i postanowiłyśmy wybrać się na to spotkanie.
Wczoraj 18 września 2014 otrzymałyśmy naszą zwrotna kopertę z podpisanymi wszystkimi zdjęciami. Autograf pana Cezarego dodam dopiero jutro :-D
Mam kilka zdjęć na wymianę zapraszam :-)

SAM_0051

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Witold Pyrkosz

18 wrz

Witold Pyrkosz polski aktor teatralny i filmowy.

Najbardziej znany z roli: M jak miłość jako Lucjan Mostowiak (2000-nadal).

Autograf zdobyty z wymiany :-)

276 Witold Pyrkosz 22.08.14

 
Komentarze (4)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

SPOTKANIE

16 wrz

Dziś miałam bardzo sympatyczne spotkanie :-D idąc o godzinie 13:48 przez jedną z ulic mojego miasta zauważyłam że przez te same pasy będzie przechodził nie kto inny jak Wojtek Owczarek, perkusista zespołu Ira :-)
Mało myśląc wpadł mi do głowy pomysł by nie przejść obok niego bez słowa tylko coś powiedzieć.
I tak zbliżając się do Niego na pasach powiedziałam ” witam serdecznie Irę ”
Wojtek uśmiechnął się o rzekł ” cześć, cześć ”
Ja się spieszyłam i widziałam że i on się spieszył więc na tym się skończyła nasza krótka wymiana słów ;-)
Potem spotkaliśmy się kolejny raz o 19:54 jednak tym razem nie miałam czasu do niego podejść a i on był ze znajomymi i robił zakupy w jednej z radomskich biedronek ;-)
Następnym razem mam nadzieję, że uda nam się dłużej pogadać :-D

 
Brak komentarzy

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Karolina Nowakowska

16 wrz

Karolina Nowakowska – polska aktorka teatralna, filmowa, serialowa, tancerka i piosenkarka.

Filmografia:
Kariera Nikosia Dyzmy (2002)
Kasia i Tomek (2002-2003) jako Uczestniczka prezentacji kosmetyków
Samo życie (2002-2008) jako Joasia, recepcjonista w redakcji gazety ‚Samo Życie’
Lokatorzy (2003) jako panna młoda, klientka restauracji Jacka
Na Wspólnej (2003-2008) jako Żona Damiana
Zostać miss 2 (2003) jako Magda „Komandoska”
Kryminalni (2004-2008) jako Barmanka/Sabina, żona Łukasza Czecha
M jak miłość (2007-2011) jako Olga Jankowska-Ziober, była żona Kuby,

Autograf zdobyłam z wymiany :-)
Niestety autograf jest słabo widoczny ale da się o dostrzec na sukience

248 Karolina Nowakowska

 
Brak komentarzy

Napisane w kategorii Moje autografy

 

Zbigniew Zamachowski

14 wrz

Zbigniew Zamachowski – polski aktor filmowy i teatralny, kompozytor muzyki do etiud filmowych oraz autor muzyki i tekstów piosenek, które sam wykonuje.

Autograf zdobyłam osobiście :-) 14.09.14

Posiadam również wspólne zdjęcie :-D

Mam kilka grafów na wymianę :-)

293 Zbigniew Zamachowski 14.09.14

 
Komentarze (2)

Napisane w kategorii Moje autografy

 

JUTRZEJSZE SPOTKANIE

13 wrz

Jutro będę na koncercie wspaniałego aktora Pana Zbigniewa Zamachowskiego :-) mam nadzieję, że uda mi się poprosić o wspólne zdjęcie i autograf. Oczywiście aparat już jest naszykowany i zdjęcia do podpisu czekają aby je zabrać ze sobą :-D
Prócz tego że Pan Zbigniew jest wspaniałym aktorem jest i piosenkarzem i właśnie jutro będę miała okazję posłuchać Go po raz pierwszy na żywo :-D już nie mogę się doczekać :-)
Pozdrawiam :-)

 
Brak komentarzy

Napisane w kategorii Moje autografy